Hvordan ser jeg om programmet mitt er tilgjengelig i 4K Ultra HD?

Du kan se om favorittene dine støtter 4K Ultra HD i Disney+-appen ved å se DETALJER-fanen på tittelen av filmen eller serien du skal se.
Du trenger en 4K Ultra HD- eller HDR-enhet, -TV eller -skjerm samt høyhastighets Internett-tilkobling (25 Mbps eller høyere anbefales) for å vise innhold i 4K Ultra HD eller HDR.

Det skjer automatisk: Disney+ vil automatisk gjenkjenne kapasiteten i systemet ditt og spille av innholdet i 4K Ultra HD eller HDR. Rådfør deg med enhetens produsent angående kapasiteten på din(e) spesifikke enhet(er).

For å få en Disney+-opplevelse i høyest mulig kvalitet må alle komponenter, inkludert HDMI-kabler, støtte digitalt innhold i høy båndbredde. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD og HDR-innhold. Vi anbefaler også at du oppdaterer programvaren i enheten din til den seneste versjonen.

Merk: Eldre lyd- og videokomponenter kan påvirke kvaliteten og muligens helt forhindre avspilling.