Jeg får «Feilkode 19»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men e-postadressen du oppga, er allerede i bruk. Bruk en annen e-postadresse, så vi kan koble deg til Disney+. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 19).

Det betyr at e-postadressen du prøver å bruke, allerede er i bruk av en eksisterende registrert konto. Hver Disney+-konto krever sin egen e-postadresse. Prøv igjen med en ny e-postadresse eller logg inn på den eksisterende kontoen med samme informasjon. Hvis du er usikker på passordet ditt, kan du klikke her for å finne ut hvordan du tilbakestiller det.