Jeg får «feilkode 83»

Hvis du ser følgende feil:

Noe gikk galt. Prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 83).

Det betyr at det oppstod en ukjent feil under strømming til enheten din. Dette skyldes vanligvis et kompatibilitetsproblem med enheten, eller et problem med tilkoblingen eller kontoen din.

Trenger du mer hjelp? Hvis du har bekreftet at kompatibiliteten med enheten og tilkoblingen er i orden, kan du kontakte Disney+ kundeservice. Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.