Waarom wordt mij gevraagd een code in te voeren bij het inloggen?

The Walt Disney Company gebruikt één gezamenlijk gebruikersregistratiesysteem, wat betekent dat je één Disney-account hebt (gekoppeld aan één e-mailadres) voor alle digitale producten en diensten van Disney.

Je kunt gevraagd worden om je accountgegevens te verifiëren, omdat het wachtwoord dat je hebt ingevoerd voor Disney+ niet hetzelfde is als het wachtwoord dat je eerder gebruikte voor je Walt Disney Company-account.

Nadat je de toegangscode die je per e-mail hebt ontvangen hebt ingevoerd en je Disney-account hebt geverifieerd, wordt het wachtwoord voor Disney+ en alle andere producten en diensten die gebruikmaken van je Disney-account bijgewerkt.

Hier zijn enkele producten en diensten van The Walt Disney Company waarvoor je mogelijk al een Disney-account hebt:

Hoe krijg ik een toegangscode? De toegangscode wordt naar het e-mailadres gestuurd dat je hebt gebruikt bij het aanmaken van je Disney+-account.

Meer hulp nodig? Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of social media.

  Loading...