Het Kinderprofiel gebruiken

Welke apparaat gebruik je?

Internetbrowser
Mobiel Apparaat
Apple TV
PlayStation 4/Xbox One

Internetbrowser

1. Ga via je Internetbrowser naar www.disneyplus.com.
  2. Meld je aan.
  3. Klik in de bovenste navigatiebalk op Profiel.
  4. Er wordt een lijst met alle profielen weergegeven.
  5. Selecteer het profiel dat je wilt wijzigen.
  6. Schakel de Kinderprofiel in door de schuifregelaar aan te passen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de content in de Kinderprofiel.

Mobiel Apparaat

1. Open de Disney+ app op je mobiele apparaat.
  2. Meld je aan.
  3. Selecteer het profielicoontje in de onderste navigatiebalk.
  4. Er wordt een lijst met alle profielen weergegeven.
  5. Selecteer het profiel dat je wilt wijzigen.
  6. Schakel de Kinderprofiel in door de schuifregelaar aan te passen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de content in de Kinderprofiel.

Apple TV

1. Open de Disney+ app op je Apple TV.
  2. Meld je aan.
  3. Selecteer het tabblad Instellingen in de linker navigatiebalk.
  4. Selecteer Profiel.
  5. Er wordt een lijst met alle profielen weergegeven.
  6. Schakel de Kinderprofiel in door de schuifregelaar aan te passen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de content in de Kinderprofiel.

Playstation 4/Xbox One

1. Open de Disney+ app op je PlayStation 4 of Xbox One.
  2. Meld je aan.
  3. Selecteer het tabblad Instellingen in de linker navigatiebalk.
  4. Selecteer Profiel.
  5. Er wordt een lijst met alle profielen weergegeven.
  6. Selecteer het profiel dat je wilt wijzigen.
  7. Schakel de Kinderprofiel in door de schuifregelaar aan te passen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de content in de Kinderprofiel.