Hvordan justerer jeg videokvaliteten på Disney+?

Heldigvis gjenkjenner Disney+ støttede videoformater automatisk og spiller av i høyest mulig videokvalitet. Du finner de støttede videoformatene for spesifikt innhold ved å gå til DETALJER-delen av filmen eller serien.

Hvis du har problemer med videoavspilling, kan du lese denne artikkelen for å finne mulige løsninger.

Alle komponentene må støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler, for at Disney+ skal kunne oppleves i best mulig kvalitet. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD og HDR-innhold. Rådfør deg med enhetens produsent angående kapasiteten til enheten(e) din(e).