Saan virhekoodin 9

Jos näet seuraavan virheen:

Et ole enää kirjautunut sisään Disney+ -palveluun. Kirjaudu sisään jatkaaksesi katselua. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 9).

Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut ulos Disney+ -palvelusta, ja sinun on kirjauduttava sisään uudelleen jatkaaksesi Disney+ -palvelun käyttöä.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun.

Lue usein kysytyt kysymykset salasanan vaihtamisesta

Jos ongelma ei vieläkään poistu, ota yhteyttä Disney+ -asiakaspalveluun.

Tai jos näet seuraavan virheen:

Valitettavasti maksuasi ei voitu käsitellä antamillasi tiedoilla. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 9).

Tämä tarkoittaa, että antamiasi maksutietoja ei voida käsitellä. Tarkista tiedot ja yritä uudelleen.

Varmista yllä olevien vinkkien avulla antamasi kortin tiedot ja suorita maksu uudelleen.
Jos maksu ei onnistu kyseisellä maksuvälineellä, harkitse toisen maksuvälineen käyttöä, kuten: