Hvilke tilgjengelighetsfunksjoner tilbyr Disney+?

Disney+ er opptatt av å gi best mulig kvalitet og opplevelse. Vi gjør vårt beste for å holde oss informert om og overholde beste praksis og standarder for tilgjengelighet.
Disney+ tilbyr en rekke tilgjengelighetsmuligheter til abonnentene våre. Her er noen av disse funksjonene:

Teksting for hørselshemmede
Teksting for hørselshemmede (CC) hjelper personer som er døve eller tunghørte ved å gi ytterligere kontekst og informasjon utover vanlige undertekster. Disney+ jobber for å tilby teksting for hørselshemmede eller undertekster på engelsk i alle titler, men det kan finnes sjeldne unntak. Tilgjengelighet kan variere fra språk til språk.

Lydbeskrivelser
Lydbeskrivelser (AD) hjelper personer som er blinde eller svaksynte ved å gi ytterligere lydkontekst for å beskrive det som vises på skjermen under avspilling av en video. AD-tilgjengelighet kan variere avhengig av tittel og språk.

Tekst til tale
Tekst-til-tale hjelper personer som er blinde eller svaksynte ved å fortelle om elementene på skjermen ved navigering gjennom Disney+-grensesnittet. Disney+ vil tilby tekst-til-tale-støtte gjennom hele opplevelsen. Tekst-til-tale støttes på alle plattformer og skjermleserprogramvare unntatt PlayStation 4. Ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk.

Fargekontrast
Disney+ er designet slik at tekst og elementer på skjermen er lette å se og lese for personer med ulik grad av synshemming.

Responsiv design
Skjermer og grensesnitt i Disney+ er designet for å støtte skjermer av forskjellige størrelser, slik at man kan bruke enhetene sine slik det passer en best. Disney+ vil også støtte zoom-verktøy for å hjelpe personer med synshemming. Tilgjengelighet varierer fra plattform til plattform.

Tastaturnavigering
For personer som ikke bruker en mus til å navigere i en nettleser på en stasjonær eller bærbar datamaskin, kan Disney+ navigeres via et tastatur eller lignende inndataenhet. Tilgjengelighet varierer etter plattform og nettleser.