Hur ändrar jag videokvaliteten för Disney+?

Som tur är känner Disney+ automatiskt av de videoformat som stöds och spelar upp video av högsta möjliga kvalitet. Om du vill veta vilka videoformat som stöds för specifikt innehåll kan du gå till avsnittet MER INFO för respektive film, program eller serie.

Om du har problem med videouppspelningen kan du läsa den här artikeln där du hittar tänkbara lösningar.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.