Hoe kan ik voorkomen dat iemand anders mijn account gebruikt?

Als je denkt dat je Disney+-account zonder jouw toestemming gebruikt wordt, kun je het volgende doen om verder gebruik te voorkomen:

1. Klik op je ‘Profiel’ in de rechterbovenhoek (rechtsonder op mobiele apparaten)
2. Reset je wachtwoord (link naar artikel over het resetten van je wachtwoord). Zie de tips hieronder over het selecteren van een veilig wachtwoord
3. Zorg ervoor dat je ook ‘Uitloggen op alle apparaten’ selecteert voordat je op ‘Gereed’ drukt

Als je je wachtwoord niet kunt resetten, of als je frauduleuze of verdachte activiteiten op je Disney+-account vermoedt, neem dan hieronder contact met ons op.