Hoe wis ik mijn browsercache?

Wis je browsercache regelmatig voor meer stabiliteit en prestaties bij het kijken naar Disney+ op een webbrowser. Voor stappen over hoe je dit kunt doen, selecteer de browser die je gebruikt in de onderstaande lijst:

Chrome

Edge

Firefox

Safari

Chrome

Mac en Windows

Klik rechtsboven op Meer (drie verticale stippen of pijlpictogram naar boven gericht, afhankelijk van uw browserversie)

1. Klik op Meer tools
  2. Klik op Zoekgegevens wissen...
  3. Selecteer een tijdsbereik. Om alles te verwijderen, selecteer Alles.
  4. Vink de vakjes aan voor Cookies en andere locatiegegevens en Gecachete afbeeldingen en bestanden.
  5. Klik op Gegevens wissen

Edge

Windows

1. Klik op de Hub-pictogram (ster met drie horizontale lijnen)
  2. Klik op Geschiedenis in het linkerpaneel
  3. Selecteer Geschiedenis wissen
  4. Vink de vakjes aan voor Cookies en opgeslagen websitegegevens en Gecachete gegevens en bestanden, (de rest hoeft niet aangevinkt te worden)
  5. Klik op Wissen

Firefox

Mac

1. Klik op het Geschiedenis-menu bovenaan het scherm
  2. Selecteer Recente geschiedenis wissen
  3. In de vervolgkeuzelijst voor “Te wissen tijdsbereik:” selecteer Alles
  4. Vink het vakje aan voor Cache (de rest hoeft niet aangevinkt te worden)
  5. Klik op Nu wissen om te bevestigen
  6. Firefox opnieuw starten of vernieuwen

Windows

1. Klik op het Firefox-menu (in de rechterbovenhoek)
  2. Selecteer Geschiedenis
  3. Selecteer Recente geschiedenis wissen…
  4. In de vervolgkeuzelijst voor “Te wissen tijdsbereik:” selecteer Alles
  5. Vink het vakje aan voor Cache (de rest hoeft niet aangevinkt te worden)
  6. Klik op Nu wissen
  7. Firefox opnieuw starten of vernieuwen

Safari

Mac

1. Klik op Safari in de menubalk
  2. Selecteer Voorkeuren
  3. Selecteer het Privacy-tabblad
  4. Kies Websitegegevens beheren
  5. Klik op Alles verwijderen
  6. Klik op Nu verwijderen om te bevestigen

Als het wissen van cache niet helpt bij het oplossen van een probleem, bezoek dan dit artikel over het oplossen van videoproblemen.