Hoe kan ik deelnemen aan een GroupWatch via mijn tv?

Zodra je een GroupWatch-uitnodiging hebt geaccepteerd via de mobiele of webapp van Disney+, kun je overschakelen naar je smart-tv. Volg deze stappen:

1. Zoek naar de titel van de GroupWatch waaraan je deelneemt
  2. Ga naar de pagina van deze titel
  3. Selecteer het GroupWatch-pictogram Hulu Watch Party icon en selecteer MEEKIJKEN MET STREAM
  4. Als je op je tv meekijkt, kun je reacties delen via de mobiele app van Disney+, zolang je bent ingelogd met hetzelfde profiel