Ik kan niet inloggen, omdat Disney+ zegt dat mijn wachtwoord onjuist is.

Vervelend dat je dit probleem ervaart. We vinden veiligheid en privacy heel belangrijk.

The Walt Disney Company gebruikt één gebruikersregistratiesysteem voor alle digitale producten en diensten. Zo kunnen we onze klanten een simpele, veilige en persoonlijke ervaring bieden.

Mogelijk heb je de inloggegevens of het wachtwoord voor een ander Disney-product dan Disney+ gewijzigd. Dit omvat onder andere de volgende producten en diensten:

Volg deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Meer hulp nodig? Als het nog steeds niet lukt om bij Disney+ in te loggen, neem dan contact op met de klantenservice van Disney+. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of social media.