Kan jeg bruke eksterne lydsystemer eller lydplanker med Disney+?

Ja. Hvis du har et eksternt lydsystem koblet til enheten din, vil Disney+ gjenkjenne og levere den høyeste lydkvaliteten systemet støtter. Gjenkjennelsen skjer automatisk.

For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponentene støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler.

For 4K Ultra HD- og HDR-innhold bør eksterne skjermer støtte HDCP 2.2.

Merk: Eldre lyd- og videokomponenter kan påvirke kvaliteten og muligens helt forhindre avspilling. Se disse vanlige spørsmålene for å få en liste over støttede enheter.