Laitteen välimuistin ja tietojen tyhjentäminen

Voit tyhjentää välimuistin ja parantaa suorituskykyä tyhjentämällä laitteeseen tallennetut tiedot seuraavien ohjeiden avulla:

Android-puhelin ja -tabletti
Android TV
Apple TV
Chromecast
Verkkoselain
Fire TV ja Fire TV Stick
PlayStation
Xbox

Huom: Kun olet online-tilassa, laite lataa useita tiedostoja, jotta saat odottamasi käyttökokemuksen käyttämiltäsi verkkosivustoilta ja sovelluksista. Osa näistä tiedostoista tallennetaan laitteeseesi, jotta käyttökokemuksesi on saumaton. Nämä tallennetut tiedostot ovat välimuistia. Ajan myötä välimuisti voi kuitenkin täyttyä tiedostoilla, jotka hidastavat sen suorituskykyä monista eri syistä. Siksi on hyvä idea tyhjentää välimuisti säännöllisesti, etenkin jos sinulla on vaikeuksia käyttää Disney+ -palvelua.

Android-puhelin ja -tabletti

Joissakin Android-malleissa voit tyhjentää Disney+ -välimuistitiedot Asetuksista. Noudata seuraavia vaiheita:

1. Siirry aloitusnäytössä kohtaan Asetukset
  2. Valitse Sovellukset > Disney+ > Muisti
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä tiedot

Android TV

Poista Disney+ -välimuistitiedot Android TV:stä seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Sovellukset > Disney+
  2. Valitse Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä tiedot

Apple TV (kaikki sukupolvet), iPhone ja iPad

Poista välimuistissa olevat tiedot Apple TV:stä poistamalla tai asentamalla uudelleen Disney+ -sovellus.

Chromecast

Chromecastin osalta seuraa Android- tai iOS-suoratoistolaitteesi ohjeita.

Poista tiedot ja välimuisti sisäänrakennetusta Chromecast-sovelluksestasi seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset
  2. Valitse Sovellukset
  3. Valitse Sisäänrakennettu Chromecast
  4. Valitse Tyhjennä tiedot
  5. Valitse OK
  6. Valitse Tyhjennä välimuisti
  7. Valitse OK
  8. Käynnistä televisio uudelleen
    • Käynnistä uudelleen pitämällä kaukosäätimen vihreää valmiustilapainiketta painettuna yli viiden sekunnin ajan
    • Vapauta painike, kun TV-näyttö muuttuu mustaksi

Verkkoselain

Selaintyyppejä on paljon enemmän kuin pystymme käsittelemään täällä. Näistä usein kysytyistä kysymyksistä saat lisätietoja Chromen, Firefoxin, Edgen ja muiden selainten välimuistin tyhjentämisestä.

Fire TV ja Fire TV Stick

Poista Disney+ -välimuistitiedot seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Sovellukset > Asennettujen sovellusten hallinta > Disney+
  2. Valitse sekä Tyhjennä välimuisti että Tyhjennä tiedot

PlayStation

Poista Disney+ -välimuistitiedot seuraavasti:

1. Valitse hallintapaneelin yläosasta Asetukset
  2. Valitse Muisti > Järjestelmämuisti > Tallennetut tiedot
  3. Korosta kohta Disney+
  4. Paina kohtaa Valinnat
  5. Valitse Poista

Xbox

Poista Disney+ -välimuistitiedot seuraavasti:

1. Valitse Xbox-kotivalikosta Omat pelit ja sovellukset
  2. Valitse Sovellukset
  3. Korosta kohta Disney+
  4. Paina ohjaimen Valikko-painiketta (kolme samansuuntaista viivaa) tuodaksesi esiin Lisää vaihtoehtoja
  5. Valitse Hallinnoi sovellusta
  6. Poista tallennetut tiedot