Hvordan fungerer Social Sharing-funksjonen, og hvem kan jeg dele innhold med?

Social Sharing er en funksjon som du kan bruke til å dele innhold på Disney+ med nære venner og familie gjennom dine meldingsverktøy (f.eks. e-post eller tekstmelding).

Med delingsknappen kan du opprette en melding med lenken til innholdet, velge mottakere og sende meldingen. På mobile enheter er delingsknappen på detaljskjermen. Disney + vil ikke få tilgang til mottakerens kontaktinformasjon. Du kan dele innhold med nære venner og familie som ikke abonnerer på Disney +, men de må registrere seg som abonnenter på Disney + før de kan se innhold på plattformen. Hvis du deler innhold med nære venner og familie som ikke abonnerer på Disney +, blir de bedt om å registrere seg som abonnent via nettet på disneyplus.com eller via Disney+-applikasjonen

  Loading...