Hur avinstallerar eller installerar jag om appen Disney+?

Att avinstallera eller installera om appen Disney+ är enkelt. Det kan också vara till hjälp för att försäkra dig om att du har den senaste versionen av appen på din enhet.

Vi har skapat steg-för-steg-instruktioner för följande enheter och plattformar:
Android
Android TV
Apple TV
Chromecast (Android)
Chromecast (iOS)
Fire TV
iPhone och iPad
LG TV
PlayStation
Xbox

Android (mobil)

1. Gå till Inställningar > Appar > Hantera Appar > Alla > Disney+ och tryck på Avinstallera
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Gå till Google Play-butiken och sök efter Disney+
  4. Installera om appen Disney+ från Google Play-butiken
  5. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  6. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

Android TV

I inställningarna för din tv:

1. Bläddra till Inställningar på startskärmen i Android TV
  2. Välj Appar under Enhet
  3. Under Nedladdade appar väljer du den app som du vill radera
  4. Välj Avinstallera

I Play-butiken:

1. Öppna Play Butik på din Android TV
  2. Hitta appen Disney+
  3. Välj Avinstallera

Tips! Om du inte vill att en app ska visas på översta raden på startskärmen i Android TV stänger du av aviseringar för den appen. Gå till Inställningar > Appar. Välj sedan en app > Aviseringar > Av.

Apple TV (fjärde generationen eller senare)

1. På hemskärmen markerar du appen Disney+ och håller sedan Touch-ytan nedtryckt en stund tills appikonen börjar skaka, vilket innebär att den är vald
  2. Tryck nu på uppspelnings-/pausknappen på fjärrkontrollen för din Apple TV, markera alternativet Radera och klicka på Touch-ytan för att avinstallera
  3. Gå till Apple App Store och installera om appen Disney+
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

Chromecast (Android)

1. Gå till Inställningar > Appar > Hantera appar > Alla och avinstallera både Disney+ och Google Home
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Installera om apparna från Google Play-butiken
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

Chromecast (iOS)

1. Håll appen Disney+ eller Google Home nedtryckt en stund tills appikonen börjar skaka, vilket betyder att den är vald. Tryck sedan på X:et längst upp i ena hörnet av ikonen för att radera appen Disney+.
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Gå till Apple App Store och installera om appen Disney+
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

Fire TV och Fire TV Stick

1. Gå till huvudmenyns sidofält och välj Settings (Inställningar) > Applications (Appar) > Disney+ > Uninstall (Avinstallera)
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Därefter laddar du ner appen igenom genom att gå till Search (Sök) > skriva Disney+ > välja appen Disney+ > Download (Ladda ner)
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

iPhone och iPad

1. På hemskärmen håller du appen Disney+ nedtryckt en stund tills appikonen börjar skaka, vilket innebär att den är vald. Tryck på appen igen och sedan på Radera
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Gå till Apple App Store och installera om appen Disney+

Ladda ner igen genom att trycka på molnikonen. När nerladdningen är klar trycker du på Öppna för att öppna Disney+ igen.

1. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  2. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

LG TV
Obs! På vissa LG-modeller kan det hända att det inte går att avinstallera/installera om appar.

1. Tryck på hem-/smartknappen på din fjärrkontroll för att öppna huvudmenyn och välj More Apps (Fler appar) långt ner i högra hörnet
  2. Håll muspekaren över appen Disney+ och klicka på uppåtpilen ovanför den
  3. Appen rör sig fritt och ett X visas. Klicka på X:et. Bekräfta borttagningen genom att klicka på OK
  4. För att installera om, öppna LG Content Store från menyn More Apps (Fler appar). Välj Premium > Disney+ och sedan Install (Installera)
  5. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  6. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

PlayStation

1. Markera appen, tryck på triangelknappen och välj Radera
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. Ladda ner appen igen från PlayStation Store
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem

Xbox

1. Gå till huvudmenyn, markera brickan med Disney+, tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Hantera app > Internt > Avinstallera
  2. Stäng av enheten helt och sätt sedan på den igen
  3. För att installera om appen, gå till avsnittet Store och sök efter Disney+
  4. Logga in igen med ditt befintliga användarnamn och lösenord
  5. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du gå hit för instruktioner för hur du återställer/hittar dem