Hvordan deltager jeg i en GroupWatch på mit tv?

Når du har accepteret en invitation til en GroupWatch gennem Disney+ mobil- eller webappen, kan du skifte til dit forbundne tv for at se på en stor skærm. Sådan gør du:

1. Søg efter titlen på den GroupWatch, du har tilsluttet dig
  2. Gå til siden for den pågældende titel
  3. Vælg GroupWatch-ikonet Hulu Watch Party icon , og vælg DELTAG I STREAM
  4. Når du har tilsluttet dig på dit tv, kan du dele reaktioner gennem Disney+ mobilappen, så længe du er logget ind med den samme profil.