Hoe krijg ik VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak?

Met VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak kun je Raya en de Laatste Draak zo vaak kijken als je wilt voordat deze film later dit jaar beschikbaar komt voor alle Disney+-abonnees. Als je eenmaal VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak hebt, kun je kijken op elk platform waarop Disney+ beschikbaar is, zolang je een Disney+-abonnement hebt. Voor VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak heb je een actief Disney+-abonnement nodig. Lees hier hoe je je kunt registreren.

Als je al een abonnement op Disney+ hebt, volg dan de onderstaande stappen om VIP-toegang tot Raya en de Laatste Draak te krijgen:

1. Log in bij Disney+ via disneyplus.com
  2. Selecteer Raya en de Laatste Draak (via de zoekfunctie of vanaf de homepagina).
  3. Klik op KOOP VIP-TOEGANG (de gouden knop onder de titel)
  4. Bevestig de betaling met je opgeslagen betalingsgegevens, een nieuwe betalingsmethode of als externe in-app-aankoop.
  5. Nadat de betaling verwerkt is, word je teruggestuurd naar de homepagina. Je kunt nu AFSPELEN selecteren (je kunt Raya en de Laatste Draak ook kijken op alle andere apparaten die aan je account gekoppeld zijn).