Ik heb problemen met het aanmelden

Welke apparaat gebruik je?

Internetbrowser
Apple TV
PlayStation 4/Xbox One

Internetbrowser

1. Ga via je Internetbrowser naar www.disneyplus.com.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Voer je e-mailadres in.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je deze stappen volgen
  6. Klik op Aanmelden.
  7. Klaar!

Mobiel apparaat

1. Open de Disney+ app op een mobiel apparaat. Als je de app nog niet hebt, kun je deze downloaden via de App Store of de Google Play Store.
  2. Selecteer Inloggen.
  3. Voer je e-mailadres in.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je deze stappen volgen
  6. Tik op Aanmelden.
  7. Klaar!

Apple TV

1. Open de Disney+ app op je Apple TV. Als je de app nog niet hebt, kun je deze downloaden via de Apple TV App Store.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres in.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je deze stappen volgen
  6. Klik op Aanmelden.
  7. Klaar!

PlayStation 4/Xbox One

1. Open de Disney+ app op je PlayStation 4. Als je de app nog niet hebt, kun je deze downloaden via de PlayStation Store.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres in.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je deze stappen volgen
  6. Klik op Aanmelden.
  7. Klaar!