Saan virhekoodin 33

Jos näet seuraavan virheen:

Tiliäsi ei voitu vahvistaa antamillasi tiedoilla. Yritä uudelleen antamalla tilin tiedot uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 33).

Tämä tarkoittaa, että emme voineet muodostaa yhteyttä tiliisi, kun yritit toistaa videota. Sinun on kirjauduttava sisään uudelleen voidaksesi jatkaa Disney+ -palvelun käyttöä.

Jos sisäänkirjautumisessa on ongelmia, voit katsoa täältä lisää vianetsintävinkkejä.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun.