Ik heb problemen met inloggen

Geen zorgen. Wij staan klaar om te helpen. Dit artikel helpt je met inloggen op de volgende apparaten en platforms:

Webbrowser
Mobiel apparaat
Apple TV
PlayStation/Xbox
Smart-tv's (Samsung, LG)

Webbrowser
Als je een browser gebruikt, volg dan deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Ga in je webbrowser naar www.disneyplus.com
  2. Selecteer INLOGGEN (in de rechterbovenhoek)
  3. Voer je e-mailadres in
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  6. Selecteer INLOGGEN

Mobiel apparaat (iOS/Android)
Als je je telefoon gebruikt, volg dan deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Open de Disney+-app op je mobiele apparaat
    • Als je de app nog niet hebt, download deze dan via de App Store of Google Play
  2. Selecteer INLOGGEN (onderaan het scherm)
  3. Voer je e-mailadres in
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Als je je wachtwoord bent vergeten, volg dan deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  6. Selecteer INLOGGEN

Apple TV

1. Open de Disney+-app op je Apple TV
    • Als je de app nog niet hebt, download deze dan via de Apple TV App Store
  2. Selecteer INLOGGEN
  3. Voer je e-mailadres in
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Als je je wachtwoord bent vergeten, volg dan deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  6. Selecteer INLOGGEN

PlayStation/Xbox

1. Open de Disney+-app op je PlayStation of Xbox.
    • Als je de app nog niet hebt, download deze dan via de PlayStation Store
  2. Selecteer INLOGGEN
  3. Op het scherm verschijnen aanwijzingen om je te registreren
  4. Voer in een browser op je computer of mobiele apparaat de URL in
  5. Voer de achtcijferige code in die je op je tv ziet
  6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in
  7. Je apparaat is nu gesynchroniseerd en je kunt beginnen met streamen!

Smart-tv's (Samsung, LG)

1. Open de Disney+-app op je smart-tv
    • Als je de app nog niet hebt, download deze dan via de app store op je tv
  2. Selecteer INLOGGEN
  3. Op het scherm verschijnen aanwijzingen om je te registreren
  4. Voer in een browser op je computer of mobiele apparaat de URL in
  5. Voer de achtcijferige code in die je op je tv ziet
  6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in
  7. Je apparaat is nu gesynchroniseerd en je kunt beginnen met streamen!