Hoe download ik video's op mijn mobiele apparaat zodat ik offline kan kijken?

Video's downloaden is een goede manier om Disney+ onderweg te kijken. Je kunt gedownloade content afspelen zonder internetverbinding.

Downloaden wordt ondersteund op mobiele apparaten: Apple- en Android-telefoons en -tablets en Amazon Fire-tablets.

Volg deze stappen om films, afleveringen en seizoenen op Disney+ te downloaden op je telefoon of tablet:

1. Open de Disney+-app
  2. Klik op de film, de aflevering of het seizoen dat je wilt downloaden
  3. Klik op DOWNLOADEN (rechts van de knop AFSPELEN)

Selecteer DOWNLOADS om je downloads te bekijken. Deze optie vind je rechtsonder in de menubalk.

Hulp nodig met het verwijderen van een download? Lees deze FAQ

Nog steeds hulp nodig met het oplossen van downloadproblemen? Lees deze FAQ