Jeg har problemer med å logge inn

Slapp av. Vi kan hjelpe. Denne artikkelen hjelper deg med å logge inn på følgende enheter og plattformer:
Nettleser
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation/Xbox
Smart-TV (Samsung, LG)

Nettleser
Hvis du bruker nettleseren, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille passordet ditt.

1. Gå til www.disneyplus.com i nettleseren
  2. Velg LOGG INN (øverst til høyre)
  3. Skriv inn e-postadressen din
  4. Skriv inn passordet ditt
  5. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille det
  6. Velg LOGG INN

Mobilenhet (for iOS og Android)
Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet ditt hvis du bruker telefonen.

1. Åpne Disney+-appen på mobilenheten din
    • Hvis du ikke allerede har appen, kan du laste den ned fra App Store eller Google Play
  2. Velg LOGG INN (nederst på skjermen)
  3. Skriv inn e-postadressen din
  4. Skriv inn passordet ditt
  5. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille det.
  6. Velg LOGG INN

Apple TV

1. Åpne Disney+-appen på Apple TV-en din.
    • Hvis du ikke har appen, kan du laste den ned fra Apple TV App Store
  2. Velg LOGG INN
  3. Skriv inn e-postadressen din
  4. Skriv inn passordet ditt
  5. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille det.
  6. Velg LOGG INN

PlayStation/Xbox

1. Åpne Disney+-appen på PlayStation eller Xbox.
    • Hvis du ikke har appen, kan du laste den ned fra PlayStation Store
  2. Velg LOGG INN
  3. En veiledning for å registrere deg vises på skjermen
  4. Skriv inn URL-en i nettleseren din på datamaskinen eller mobilenheten
  5. Skriv inn den 8-sifrede koden du ser på TV-skjermen
  6. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt
  7. Enheten din er nå synkronisert, og du kan begynne å strømme!

Smart-TV (Samsung, LG)

1. Åpne Disney+-appen på Smart TVen din.
  2. Hvis du ikke har appen, kan du laste den ned fra TV-appbutikken
  3. Velg LOGG INN
  4. En veiledning for å registrere deg vises på skjermen
  5. Skriv inn URL-en i nettleseren din på datamaskinen eller mobilenheten
  6. Skriv inn den 8-sifrede koden du ser på TV-skjermen
  7. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt
  8. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille det.
  9. Enheten din er nå synkronisert, og du kan begynne å strømme!