Kan ik externe audiosystemen of geluidsbalken met Disney+ gebruiken?

Disney+ evalueert de afspeelmogelijkheden van verbonden audioapparaten en gebruikt audio van de hoogste kwaliteit die het systeem kan ondersteunen.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg de fabrikant van het apparaat voor de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat.