Hoe kan ik problemen met het afspelen van video oplossen?

Ondervind je één van de volgende problemen terwijl je Disney+ kijkt?

Buffering

Verbindingsfouten

Beeld dat stil blijft staan

Slechte videokwaliteit

Overslaan

We raden je aan de stappen in de onderstaande volgorde te volgen. Probeer, tussen de stappen door, Disney+ nogmaals te kijken om te controleren of het probleem is opgelost. Als je geen verbetering merkt, ga dan verder met de volgende stap. Selecteer elke stap hieronder voor specifieke instructies op uw apparaat.

1. Sluit de Disney+-app volledig. Begin met het volledig verlaten van Disney+ (en alle andere apps of programma’s die op de achtergrond draaien), probeer dan opnieuw Disney+ te openen.
  2. Een power-cycle uitvoeren. Schakel je apparaat uit (en de modem en router, indien van toepassing). Wacht een paar minuten en zet het apparaat weer aan.
  3. Controleer je verbinding. Voer een snelheidstest uit op je apparaat en vergelijk jouw resultaten met onze aanbevelingen.
  4. Verbeter je verbinding. Als de snelheden niet voldoen aan onze aanbevelingen, zijn er stappen die je kunt nemen om jouw verbinding te verbeteren.
  5. Test andere apps of programma’s op je apparaat. Als je vergelijkbare problemen opmerkt, kan dit te wijten zijn aan slechte connectiviteit. Neem contact op met je internetprovider voor meer informatie over het verbeteren van uw verbinding.
  6. Controleer op app- en systeemupdates. Ga naar de app store van je apparaat om te controleren op Disney+-updates. Ga naar het instellingenmenu van je apparaat om te controleren op systeemupdates.
  7. Cache en gegevens wissen. Je kunt cache/gegevens wissen via het instellingenmenu van je apparaat. Deze stap verwijdert tijdelijke bestanden om benodigde ruimte vrij te maken.
  8. Disney+ verwijderen en opnieuw installerenOp bepaalde apparaten kun je de Disney+-app verwijderen en opnieuw installeren om streamingproblemen te verhelpen.

Als je deze stappen hebt geprobeerd en je nog steeds problemen hebt met het afspelen, neem dan contact op met de Klantenservice via één van de onderstaande contactkanalen.