Kuinka voin ladata videoita mobiililaitteelle, jotta voin katsella niitä offline-tilassa?

Lataukset ovat kätevä tapa katsella Disney+ -sisältöä, kun olet matkalla. Voit toistaa ladattua sisältöä ilman internetyhteyttä.

Apple- ja Android-puhelimet ja -tabletit sekä Amazon Fire Tablet -sovellukset tukevat latauksia.

Noudata seuraavia ohjeita, kun lataat elokuvia, jaksoja ja kausia Disney+ -palvelusta puhelimeesi tai tablettiisi:

1. Avaa Disney+ -sovellus
  2. Valitse elokuva, jakso tai kausi, jonka haluat ladata
  3. Napauta LATAA (se löytyy TOISTA-painikkeen oikealta puolelta)

Voit tarkistaa latauksesi valitsemalla LATAUKSET. Se löytyy valikkorivin oikeasta alakulmasta.

Tarvitsetko apua latauksen poistamisessa? Lisätietoja löytyy usein kysytyistä kysymyksistä

Tarvitsetko yhä latausten vianetsintään liittyvää apua? Lisätietoja löytyy usein kysytyistä kysymyksistä