Hur skyddar jag bäst lösenordet för mitt Disney-konto?

Ett bra lösenord bidrar till att hålla ditt Disney-konto säkert. Behöver du tips på hur du skapar ett säkert lösenord? Här är sex saker som är bra att tänka på:

1. Använd inte vanliga lösenord som ”123456” eller ”qwerty”.
  2. Använd ett lösenord som är unikt för ditt Disney-konto. Undvik att använda Disney, D+, ditt namn, variationer av din e-postadress eller något annat som går lätt att gissa.
  3. Använd inte samma lösenord på flera olika webbplatser.
  4. Byt lösenord ofta. Steg-för-steg-instruktioner för hur du göra det finns i hjälpcentret här.
  5. Överväg att använda en tillförlitlig lösenordshanterare som är tillgänglig genom din webbläsare eller en tredjepartsprodukt för att generera och bibehålla unika lösenord för dina onlinekonton.
  6. Varje gång du ändrar ditt lösenord ska du titta i din inkorg (samt eventuella kampanj- eller skräppostmappar) efter ett meddelande med en engångskod.

Obs! Om du tror att ditt konto kan ha äventyrats ber vi att du kontaktar kundtjänsten för Disney+ omgående.