Hva betyr feilen «Vi har problemer med å gjenkjenne denne passkoden»?

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, vi har problemer med å gjenkjenne passkoden. Be om en ny engangskode. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer.

Disney+ kan kreve at du oppgir en engangskode for å bekrefte kontoen din. Denne feilen kan oppstå hvis du har sendt flere forespørsler om en engangskode, og den du oppga ikke er den riktige.

Vent 15 minutter og be om å tilbakestille passordet ditt fra innloggingsskjermen.

Når du får den nye passkoden via e-post, oppgir du passkoden i profilen din som angitt i meldingen.

Merk: Passkoder utløper etter 15 minutter.