Hur laddar jag ner videor till min mobilenhet så att jag kan titta offline?

Nerladdning är ett jättebra sätt att titta på Disney+ när du är ute och rör på dig. Du kan spela upp nerladdat innehåll utan internetanslutning.

Nerladdning stöds på mobilenheter: Apple- och Android-telefoner och -surfplattor, samt i apparna för surfplattan Amazon Fire.

Följ de här stegen för att ladda ner filmer, avsnitt och säsonger från Disney+ till din telefon eller surfplatta:

1. Öppna appen Disney+
  2. Tryck på den film, det avsnitt eller den säsong som du vill ladda ner
  3. Tryck på LADDA NER (till höger om SPELA-knappen)

Du kan visa dina nerladdningar genom att välja NERLADDNINGAR. Alternativet finns längst ner till höger i menyraden.

Behöver du hjälp med att radera en nerladdning? Mer information finns här.

Behöver du fortfarande hjälp med att felsöka nerladdningar? Mer information finns här.