Jeg får «Feilkode 7»

Hvis du ser følgende feil:

Beklager, vi har problemer med å opprette kontoen din. Fyll inn kontoinformasjonen på nytt og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 7).

Det betyr at vi ikke kunne opprette en konto for basert på informasjonen du oppga. Det kan være at du skrev inn en ugyldig e-postadresse eller at passordet ikke oppfyller passordkriteriene.

Passordkriterier
Passordet ditt på Disney+ må:

Merk: Disney+ skiller mellom store og små bokstaver i passord