Jeg har fått varslel om at innloggingsinformasjonen min til Disney+ er endret, men jeg har ikke endret den. Hvorfor?

The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem, som betyr at du har én enkelt Disney-konto (tilknyttet en individuell e-postadresse) på tvers av flere digitale produkter og opplevelser fra Disney. Dette gjør det enklere, sikrere og mer personlig for forbrukerne.

Du kan ha mottatt dette varselet om en endring i innloggingsinformasjonen eller passordet ditt for Disney+ fordi du endret disse detaljene i kontoen din gjennom et annet Disney-produkt eller opplevelse. Andre populære merker som tilhører Disney-familien, inkluderer:

 

Den registrerte informasjonen din er den samme for alle tjenestene som bruker Disney-profilen din. Hvis du endrer passordet ditt på én tjeneste, blir den endret på alle.

Merk: Hvis du mener at det har vært brudd på kontosikkerheten din, bes du kontakte Disney+ kundeservice umiddelbart. (Vi er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg gjerne via direkte chat, telefon eller sosiale medier.)

Vi anbefaler også at du tilbakestiller passordet ditt hvis du er bekymret for kontosikkerheten.

  Loading...