Titta på WandaVision på Disney+

WandaVision har premiär på Disney+ den 15 januari 2021. Välj ett alternativ nedan om du vill veta mer:

Vad handlar WandaVision om?

Marvel Studios presenterar WandaVision, en blandning mellan en klassisk sitcom och Marvel Cinematic Universe. Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany) är två superhjältar som lever ett stilla förortsliv när de börjar ana att allt inte är som det verkar. Den nya serien är regisserad av Matt Shakman och huvudförfattare är Jac Schaeffer.

När finns WandaVision på Disney+?

WandaVision har premiär den 15 januari 2021 klockan 10.01 EET på Disney+. Nya avsnitt släpps varje vecka på fredagar klockan 10.01 EET. Du som längtar efter att titta kan kolla in trailern och lära dig mer om serien innan den har premiär.

Vad behöver jag för att kunna titta på WandaVision?

WandaVision streamas bara på Disney+, så du måste abonnera på tjänsten för att kunna titta. Om Disney+ är nytt för dig kan du läsa mer om tjänsten och följa de här stegen för att registrera dig.

Titta efter om Disney+ är tillgängligt i ditt land och kontrollera att du har en enhet som stöds att streama från.

Jag behöver abonnera på Disney+ igen för att se WandaVision. Hur gör jag det?

1. Om du vill återaktivera ditt abonnemang på Disney+ går du till disneyplus.com
  2. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto på Disney+
  3. Ange det lösenord som är kopplat till ditt konto på Disney+
  4. Du får se meddelandet Välkommen tillbaka – du verkar inte ha något abonnemang. Det betyder att Disney+ känner igen ditt konto, men att du måste starta om ditt abonnemang.