Ik heb een melding gekregen dat mijn Disney-account vergrendeld is en dat ik mijn wachtwoord opnieuw moet instellen. Wat is er aan de hand?

Als we verdachte inlogactiviteit op je Disney-account detecteren, vergrendelen we het account en moet je je wachtwoord opnieuw instellen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je account veilig blijft.

Opmerking: The Walt Disney Company gebruikt één gezamenlijk gebruikersregistratiesysteem, wat betekent dat je één Disney-account hebt (gekoppeld aan één e-mailadres) voor alle digitale producten en diensten van Disney. Je kunt er hier meer over lezen.