Bekijk seizoen 2 van "The Mandalorian" op Disney+

Aflevering 1 van seizoen 2 van "The Mandalorian" gaat op 30 oktober 2020 in première op Disney+. Kies hieronder een optie voor meer informatie:

 

 

Wat is er nieuw in seizoen 2 van The Mandalorian?
In seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door het gevaarlijke sterrenstelsel in de tumultueuze periode na de val van het Galactisch Keizerrijk, waarbij ze vijanden en bondgenoten tegenkomen.

In The Mandalorian spelen Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito in de hoofdrol. De regisseurs voor het nieuwe seizoen zijn onder andere Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau is uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist is coproducent.

 


Wanneer is seizoen 2 van The Mandalorian beschikbaar op Disney+?
Aflevering 1 van seizoen 2 van The Mandalorian gaat op 30 oktober 2020 om 07:01 UTC in première op Disney+. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op vrijdag om 07:01 UTC toegevoegd. Enthousiast? Bekijk de trailer en bekijk meer informatie over de serie voordat deze in première gaat.

 

 

Wat heb ik nodig om seizoen 2 van The Mandalorian te kijken?
Seizoen 2 van The Mandalorian wordt exclusief gestreamd op Disney+, dus je hebt een abonnement nodig om te kijken. Nieuw bij Disney+? Lees meer informatie over deze dienst en volg deze stappen om je te registreren.

Controleer of Disney+ beschikbaar is in jouw land en of je apparaat ondersteund wordt om Disney+ te streamen.

 


Ik moet me opnieuw abonneren op Disney+ om The Mandalorian te kijken. Hoe doe ik dat?

  1. Ga naar disneyplus.com om je Disney+-abonnement opnieuw te activeren
  2. Voer het e-mailadres van je Disney+-account in
  3. Voer het wachtwoord van je Disney+-account in
  4. Je ziet het volgende bericht: 'Welkom terug. Het lijkt erop dat je geen abonnee bent.' Dit betekent dat Disney+ je account herkent, maar dat je je abonnement opnieuw moet activeren.
  5. Selecteer Abonnement opnieuw starten
  6. Kies het soort abonnement (maandelijks of jaarlijks )
  7. Voer je betalingsgegevens in (mogelijk hoef je deze niet opnieuw in te voeren als ze nog bewaard zijn)
  8. Selecteer Start met streamen

  Loading...