Ik krijg 'foutcode 73'

Als je de volgende fout ziet:

Disney+ is alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Afhankelijk van waar je je bevindt, heb je mogelijk geen toegang tot Disney+. Als je denkt dat je dit bericht ten onrechte ontvangt, ga dan naar het Disney+ Help Center (foutcode 73).

Dit betekent dat Disney+ niet beschikbaar is in jouw huidige regio of dat je een VPN gebruikt. Als je een VPN gebruikt, moet je deze deactiveren om Disney+ te kunnen gebruiken.

Als je geen VPN gebruikt en Disney+ wel beschikbaar is op jouw locatie, controleer dan of locatieservices zijn ingeschakeld als je een mobiel apparaat gebruikt. Dit probleem kan ook worden veroorzaakt doordat je internetprovider een onjuiste locatie doorgeeft. Dit kun je controleren door een andere verbinding te testen, indien beschikbaar. Neem contact met ons op als je denkt dat dit het geval is, zodat we kunnen helpen om dit probleem op te lossen.