Kuinka vaihdan salasanani?

Vaihda salasanasi seuraamalla alla olevia vaiheita:

1. Valitse Disney+ -aloitussivulla kohta KIRJAUDU SISÄÄN
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  3. Valitse JATKA
  4. Valitse UNOHTUNUT SALASANA?
  5. Tarkista sähköpostisi
    • Saat 6-numeroisen pääsykoodin
      • Tämä voi kestää jopa 15 minuuttia.
      • Jos et saa koodia, tarkista roskapostikansio.
      • Jos viesti ei ole sielläkään, valitse LÄHETÄ UUDELLEEN saadaksesi uuden koodin.
      • Jos ongelma ei vieläkään poistu, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
        • Voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, puhelimella tai sosiaalisen median kautta.
  6. Kirjoita 6-numeroinen vahvistuskoodisi
  7. Kirjoita uusi salasana
  8. Valitse JATKA

Huom: The Walt Disney Company käyttää yhtenäistä rekisteröintijärjestelmää, mikä tarkoittaa, että sinulla on yksi Disney-tili (liitetty henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen) useille Disneyn digitaalisille tuotteille ja kokemuksille. Lue lisää täältä.

Kun olet kirjoittanut kertaluonteisen pääsykoodin ja vahvistanut Disney+ -tunnuksesi, tilisi kirjautumistiedot päivitetään kaikille Disney-tiliäsi käyttäville The Walt Disney Companyn tuotteille ja kokemuksille.