Internetyhteyden nopeuden hallinta

Onko sinulla yhteysongelmia? Etkö voi toistaa sisältöä? Etkö voi ladata haluamiasi ohjelmia ja elokuvia?

Hidas tai vaihteleva internetyhteys voi olla ongelma, kun katsot Disney+ -sisältöä. Mutta voimme auttaa.

Ensimmäinen vaihe on suorittaa nopeustesti yhteyden laadun tarkistamiseksi.

Jatkuvan ja korkealaatuisen suoratoiston kannalta suosittelemme seuraavia latausnopeuksia:

Lisätietoja löytyy Disney+ -palvelun internetyhteyden nopeussuosituksista.

Jos yhteytesi ei täytä suositeltuja nopeuksiamme, ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi vahvistaaksesi mittaamasi tulokset ja keskustellaksesi ratkaisuista.

Jos nopeustestin tulos ylitti suositellun latausnopeuden, mutta sinulla on edelleen yhteysongelmia, kokeile seuraavia vaiheita:

1. Sulje kaikki sovellukset tai ohjelmat
  2. Jos käytät langatonta yhteyttä, siirrä laite lähemmäksi WiFi-lähdettä (jos mahdollista, kytke laite suoraan reitittimeen Ethernet-kaapelilla.)
  3. Sammuta kaikki muut kotiverkkoosi kytketyt laitteet
  4. Käynnistä suoratoistolaite uudelleen
  5. Avaa Disney+
  6. Testaa yhteytesi toistamalla jokin Disney+ -palvelun nimike

Jos näiden vaiheiden jälkeen sinulla on yhä vaikeuksia katsoa Disney+ -sisältöä, suosittelemme että tutustut videotoiston vianetsintäohjeisiin.