Ik krijg 'Foutcode 32'

Als je de volgende fout ziet:

We hebben problemen met het verbinden met jouw account. Meld je af en meld je weer aan. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 32).

Dan betekent dit dat we geen verbinding kunnen maken met jouw account, en dat je opnieuw moet inloggen om de service te blijven gebruiken. Als je het e-mailadres voor jouw account bent vergeten, zoek dan in je e-mail naar je accountbevestigingsmail op het moment van inschrijving. Als je wachtwoord niet herinnert, dan kun je het hier opnieuw instellen.

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.