Saan virhekoodin 19

Jos näet seuraavan virheen:

Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä. Käytä toista sähköpostia, jotta voimme yhdistää sinut Disney+ -palveluun. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 19).

Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite on jo olemassa olevan rekisteröidyn tilin käytössä. Jokainen Disney+ -tili vaatii eri sähköpostiosoitteen. Yritä uudelleen toisella sähköpostiosoitteella tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi samoilla sisäänkirjautumistiedoilla. Jos et ole varma salasanastasi, napsauta tästä saadaksesi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.