Vilka Android TV-enheter stöds av Disney+?

Disney+ har stöd för Android TV på en rad olika tv-apparater och kabelboxar. Användaren kan installera Android-appen för Disney+ från Google Play Store.

För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi en internetanslutning med hög hastighet och Android OS version 5.0 (Lollipop) eller senare.

Android-appen för Disney+ stöds på smart-tv-apparater med Android TV, inklusive Sharp AQUOS och Sony Bravia.

Android-appen för Disney+ stöds också på kabelboxar med Android TV, inklusive NVIDIA SHIELD TV och Mi Box.

Obs! För bästa möjliga upplevelse av Disney+ bör samtliga komponenter, inklusive HDMI-kablar, ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2.

Obs! Användning av äldre ljud- och videokomponenter kan inverka på kvaliteten eller helt förhindra uppspelning.

Mer information om tv-apparater och enheter med Android TV finns på https://www.android.com/tv/