Støtter Disney+ HDR10?

Disney+ tilbyr et stadig voksende bibliotek med innhold for HDR-standarden (High Dynamic Range), inkludert HDR10. Du finner videoformatene som er støttet av tittelen du vil se, i DETALJER-fanen i titteloversikten for hver film eller serie.

Det skjer automatisk: Disney+ vil automatisk gjenkjenne kapasiteten til systemet ditt og spille av innholdet i HDR10 hvis det er tilgjengelig.

Du trenger en HDR10-kompatibel enhet, TV eller skjerm og høyhastighets Internett-tilkobling (25 Mbps eller høyere anbefales) for å kunne kjøre HDR10-innhold.

Vær også oppmerksom på disse anbefalingene:

For å få best mulig Disney+-opplevelse. Alle komponenter bør støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler. I tillegg må alle komponenter, fra strømmeenheten til skjermen, sammen med en eventuell mellomliggende AVR eller lydplanke, støtte HDR10. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold. Rådfør deg med enhetens produsent angående kapasiteten til din(e) spesifikke enhet(er).