Kan ik mijn Chromecast gebruiken om Disney+ te bekijken?

Ja, Disney+ ondersteunt casten naar Chromecast vanaf de volgende apparaten:

Let op: het bovenstaande apparaat moet voldoen aan de minimumspecificaties voor Disney+.

Disney+ ondersteunt ook casten naar de volgende Chromecast-apparaten:

  1. Google Chromecast (versie 1 en nieuwer)
  2. Google Nest Hub en Google Nest Hub Max

Voor de beste ervaring raden we een snelle internetverbinding aan.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen.

Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

 

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs onmogelijk maken.

  Loading...