Hvordan tilpasser jeg utseendet av undertekster og teksting for hørselshemmede?

Disney+ gir deg muligheten til å endre utseendet og stilen på undertekster og teksting for hørselhemmede på hver av enhetene dine. Hvordan du gjør dette, varierer fra enhet til enhet. Se nedenfor for å finne ut hvordan du tilpasser på enheten din.

Alle endringer du gjør i undertekststilen, brukes på alle profiler på samme enhet. Endringene brukes ikke på alle enhetene dine. Du må følge fremgangsmåten nedenfor for å endre stilen på alle enhetene dine.

iPhone, iPad, eller iPod Touch
For iOS-versjon 13.0.0 og senere

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Tilgjengelighet
  3. Velg Undertekster og teksting for hørselshemmede
  4. Velg Stil
  5. På denne skjermen kan du velge en forhåndsinnstilt stil, eller du kan opprette en ny stil
    • Hvis du oppretter en ny stil, må du slå av Overstyring av video under Skrift, størrelse, farge og Ugjennomsiktighet

For tidligere iOS-versjoner

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Generelt
  3. Velg Tilgjengelighet
  4. Velg Undertekster og teksting for hørselshemmede
  5. Velg Stil
  6. På denne skjermen kan du velge en forhåndsinnstilt stil, eller du kan opprette en ny stil
    • Hvis du oppretter en ny stil, må du slå av Overstyring av video under Skrift, størrelse, farge og Ugjennomsiktighet

Apple TV

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Generelt
  3. Velg Tilgjengelighet
  4. Velg Undertekster og teksting for hørselshemmede
  5. Velg Stil
  6. På denne skjermen kan du velge en forhåndsinnstilt stil, eller du kan opprette en ny stil
    • Hvis du oppretter en ny stil, må du slå av Overstyring av video under Skrift, størrelse, farge og Ugjennomsiktighet

Google Chromecast
Følg innstillingene for enheten du strømmer fra, for å tilpasse utseendet av underteksten på Chromecast.

Android-telefon eller -nettbrett
For Google-enheter

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Tilgjengelighet
  3. Velg Innstillinger for teksting for hørselshemmede
  4. Slå på Bruk teksting
  5. På denne skjermen velger du enten tekststørrelse eller bildetekststil for å tilpasse utseendet av enheten din

For Samsung-enheter

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Tilgjengelighet
  3. Velg Hørsel
  4. Velg enten Google undertekster (CC) eller Samsung undertekster (CC)
  5. Sett innstillingen på
  6. På denne skjermen velger du enten tekststørrelse eller bildetekststil for å tilpasse utseendet av enheten din

Merk: Posisjonen og tilgjengeligheten av denne innstillingen kan variere, avhengig av enhetsprodusenten.

Microsoft

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren
  2. Velg Systemer
  3. Velg Innstillinger
  4. Velg Hjelpemiddel
  5. Velg Teksting for hørselshemmede
  6. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av undertekst og teksting for hørselshemmede på enheten din

Sony PlayStation

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Velg Tilgjengelighet
  3. Velg Teksting for hørselshemmede
  4. Merk av boksen ved siden av Vis teksting for hørselshemmede
  5. Velg Innstillinger for teksting for hørselshemmede
  6. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av undertekst og teksting for hørselshemmede på enheten din

Smart-TV

1. Mens du ser på en video i Disney+ velger du Lyd og undertekster-knappen øverst til høyre i videospilleren
  2. Velg Undertekst-stil
  3. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av underteksten på enheten din. Endringene blir lagret automatisk

Nettleser

1. Mens du ser på en video i Disney+ velger du Lyd og undertekster-knappen øverst til høyre i videospilleren
  2. Velg tannhjulikonet øverst til høyre
  3. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av underteksten på enheten din. Endringene blir lagret automatisk

Merk: Enkelte nettlesere støtter ikke tilpasning av undertekst.

Amazon Fire-nettbrett

1. Gå til Innstillinger på enheten din
  2. Gå til Tilgjengelighet
  3. Gå til Innstillinger for teksting for hørselshemmede
  4. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av undertekst og teksting for hørselshemmede på enheten din

Amazon Fire-TV

1. Gå til Innstillinger-fanen på systemets startside
  2. Gå til Tilgjengelighet
  3. Gå til Innstillinger for teksting for hørselshemmede
  4. På denne skjermen kan du tilpasse utseendet av undertekst og teksting for hørselshemmede på enheten din