Ik heb bericht gekregen dat mijn inloggegevens voor Disney+ zijn gewijzigd, maar dat heb ik niet gedaan. Waarom is dit gebeurd?

Als je denkt dat iemand anders je account heeft gebruikt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Disney+. (We zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag via livechat, telefoon of social media.)

We raden ook aan om je wachtwoord te veranderen als je denkt dat de veiligheid van je account in gevaar is.