Kan jag använda Xbox för att titta på Disney+?

Ja, det kan du. Disney+ har stöd för följande Xbox-konsoler:

För bästa tänkbara upplevelse rekommenderar vi en internetanslutning med hög hastighet. (Se den här artikeln för mer information om rekommenderade internethastigheter för Disney+.)

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver stor bandbredd, inklusive HDMI-kablar. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2.