Hvordan løser jeg problemer med videoavspilling?

Hvis du har problemer med videoavspilling, hjelper vi deg gjerne. Denne artikkelen beskriver noen feilsøkingsmetoder som kan være til hjelp hvis du opplever noe av det følgende når du strømmer Disney+:

Her er åtte ting du kan prøve for å få bedre bilde.

1. Start Disney+-appen på nytt
Gå helt ut av Disney+ (og alle andre apper og programmer som kjører i bakgrunnen på strømme-enheten din). Prøv deretter å åpne Disney+ igjen.

2. Slå av enheten
Slå av enheten (og modemet og ruteren hvis det er aktuelt). Deretter starter du enheten og åpner Disney+-appen igjen.

3. Sjekk Internett-tilkoblingen
Ta en hastighetstest på enheten din og sammenlign resultatet med våre anbefalte tilkoblingshastigheter.

4. Test andre apper på enheten din
Hvis du ser lignende problemer med andre apper, kan det være på grunn av dårlig tilkobling. Kontakt internettleverandøren din for å få mer informasjon om hvordan du kan forbedre tilkoblingen.

5. Oppdater enhetens operativsystem
Sørg for at du har det nyeste operativsystemet på enheten eller plattformen din. Du kan sjekke oppdateringer på Innstillinger-siden på enheten.

6. Fjern lagrede data på enheten
Du kan fjerne lagrede data via enhetens innstillingsmeny. Dette trinnet fjerner midlertidige filer, slik at mer behandlingskapasitet frigjøres.

7. Avinstaller og installer Disney+ på nytt
På visse enheter kan du prøve å avinstallere og installere Disney+-appen på nytt for å sikre at du har den seneste versjonen. Når du har bekreftet at du har den nyeste versjonen av Disney+, tilbakestiller du alle tilkoblingene.

8. Sjekk alle komponenter:
Alle komponentene må støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler, for at Disney+ skal kunne oppleves i best mulig kvalitet. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD og HDR-innhold.

Merk: Eldre lyd- og videokomponenter kan påvirke kvaliteten og muligens helt forhindre avspilling.

Trenger du mer hjelp? Hvis du har prøvd disse punktene og fremdeles har avspillingsproblemer, kan du kontakte Disney+ kundeservice. Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.