Jeg får «Feilkode 10»

Hvis du ser følgende feil:

Vi har problemer med å logge deg inn på kontoen din. Fyll inn kontoinformasjonen på nytt og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret (feilkode 10) hvis problemet vedvarer.

Det betyr at vi har problemer med å logge deg inn på kontoen din, og du må logge deg inn igjen. Sjekk at innloggingsdetaljene dine er skrevet inn riktig.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.) Hvis du ikke lenger har innloggingsdetaljene, kan du tilbakestille passordet ditt ved å fylle inn e-postadressen din på innloggingssiden og velge «glemt passord» på den påfølgende siden.