Hoe wijzig ik de videokwaliteit op Disney+?

Gelukkig detecteert Disney+ automatisch welke videoformaten je apparaat ondersteunt en speelt de best mogelijke videokwaliteit af. Je kunt de ondersteunde videoformaten voor specifieke content vinden door naar het gedeelte DETAILS van een film, programma of serie te gaan.

Als je problemen hebt met het afspelen van video, lees dan dit arklikel voor mogelijke oplossingen.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor 4K Ultra HD- en HDR-content moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.