Håndtering af hastigheden på internetforbindelsen

Har du problemer med forbindelsen? Kan du ikke afspille indhold? Kan du ikke downloade de serier og film, du elsker?

Lave internethastigheder eller en ustabil forbindelse, når du ser Disney+, kan være et problem. Men vi kan hjælpe.

Første skridt er at udføre en hastighedstest for at undersøge, hvor god din forbindelse er.

Vi anbefaler følgende downloadhastigheder for at få en jævn streaming i høj kvalitet:

Få flere detaljer om anbefalede internethastigheder til Disney+.

Hvis din forbindelse ikke lever op til vores anbefalede hastigheder, kan du tage kontakt til din internetudbyder for at bekræfte dine resultater og tale om dine muligheder.

Hvis du har bestået hastighedstesten og stadig oplever problemer med forbindelsen, kan du prøve disse ting:

1. Luk alle apps eller programmer
  2. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, kan du flytte din enhed tættere på wi-fi-kilden. (Hvis det er muligt, skal du forbinde din enhed direkte til routeren med et ethernet-kabel)
  3. Sluk for alle andre enheder, der er forbundet til dit hjemmenetværk
  4. Genstart din streamingenhed
  5. Åbn Disney+
  6. Test din forbindelse ved at afspille en titel fra Disney+

Hvis du stadig har problemer med at se Disney+ efter at have prøvet disse ting, anbefaler vi, at du læser vores tip til fejlfinding af problemer med afspilning af video